Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Niets aan veranderen...
Met plezier geluisterd naar de opnames, niets aan veranderen! ik denk dat zelfs Gene Krupa wel een roffeltje mee had willen spelen.... Met muzikale groet! John van Beem (inderdaad, broer van...)

John van Beem

Beste Heer Lankester
Met groot genoegen woonden wij gisteren uw jubileumviering bij. Zeer gastvrij en met een prachtig, gevarieerd programma. De Quatre Tickets met al hun relaties op hun best! Uit naam van de gehele familie: groot respect, veel dank en nogmaals onze gelukwensen.

Ton Vriezen

Beste George
Mede namens Miriam wil je nogmaals heel hartelijk dank zeggen voor de prachtige muziek die jullie weer wisten ten gehore te brengen. Wij leven nog steeds in een soort droomwereld en dat op deze leeftijd. Vooral Bewitched, bewondered and bewilderd was voor haar een totaal onverwacht moment.. Pal Joey was in 1958 de eerste film die was samen zagen. De CD heb ik zondagochtend met veel plezier zitten beluisteren. Ga zo door !

Hartelijke groeten Willem

Beste George
Nog even over het feest. Naast veel leuke reacties kregen we ook veel complimenten over de muziek. Eindelijk eens een feestje waar je leuke luistermuziek had maar waar je desgewenst ook gewoon met elkaar kon praten. Zelf hebben we het ook als zeer prettig ervaren. Dus een complimentje voor jullie.

Erik en Riet Broeze

Geachte leden van Quatre Tickets de Swing,
Hierbij willen wij u nogmaals heel hartelijk bedanken voor uw optreden tijdens ons feest. Wij vonden het heel geslaagd en met ons vele anderen. We hebben heel veel complimenten gehad over de muziekstijl die door u werd gespeeld. Precies goed voor zo’n avond. Ook hebben wij met plezier geluisterd naar uw nieuwste CD. (Swinging and Singing) Ik hoop voor de toekomst dat wij nog eens een optreden van uw kwartet kunnen bijwonen. Wij wensen u heel veel succes en misschien tot ziens.

Hans en Wil de Groot