Reacties

Beste Heer Lankester

Met groot genoegen woonden wij gisteren uw jubileumviering bij. Zeer gastvrij en met een prachtig, gevarieerd programma. De Quatre Tickets met al hun relaties op hun best! Uit naam van de gehele familie: groot respect, veel dank en nogmaals onze gelukwensen.

Beste George

Mede namens Miriam wil je nogmaals heel hartelijk dank zeggen voor de prachtige muziek die jullie weer wisten ten gehore te brengen. Wij leven nog steeds in een soort droomwereld en dat op deze leeftijd. Vooral Bewitched, bewondered and bewilderd was voor haar een totaal onverwacht moment.. Pal Joey was in 1958 de eerste film die was samen zagen. De CD heb ik zondagochtend met veel plezier zitten beluisteren. Ga zo door !

Beste George

Nog even over het feest. Naast veel leuke reacties kregen we ook veel complimenten over de muziek. Eindelijk eens een feestje waar je leuke luistermuziek had maar waar je desgewenst ook gewoon met elkaar kon praten. Zelf hebben we het ook als zeer prettig ervaren. Dus een complimentje voor jullie.

Geachte leden van Quatre Tickets de Swing,

Hierbij willen wij u nogmaals heel hartelijk bedanken voor uw optreden tijdens ons feest. Wij vonden het heel geslaagd en met ons vele anderen. We hebben heel veel complimenten gehad over de muziekstijl die door u werd gespeeld. Precies goed voor zo’n avond. Ook hebben wij met plezier geluisterd naar uw nieuwste CD. (Swinging and Singing) Ik hoop voor de toekomst dat wij nog eens een optreden van uw kwartet kunnen bijwonen. Wij wensen u heel veel succes en misschien tot ziens.

Reacties

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)