Quatre Tickets de Swing

Agenda

Agenda 2015 (vorig jaar!) van  “swingend” Quatre Tickets de Swing

10 april:

Op 10 april (rond 10.30 uur) maken we samen met Rik Elings een opname met de “Buitenpianist”. De opname wordt gemaakt voor Het Cultuurschip Thor dat gemeerd ligt aan de Thorbeckegracht in Zwolle (bij Het Pelserbrugje). Deze opname zal worden geplaatst op YouTube. Publiek is gratis welkom!

19 april:

Quatre Tickets de Swing + Inge Alberts treden op in het LAMBOOIJHUIS in Hengelo. Het Lambooijhuis beschikt over een theaterzaal waar diverse vormen van kunst gepresenteerd worden. Wij komen er van 16.00 tot 18.00 uur een zondagmiddagconcert verzorgen. Het adres is: Langestraat 37, 7551 DX Hengelo.

17 mei:

Quatre Tickets de Swing + Inge Alberts treden op in de FERMERIE in Deventer. De Fermerie biedt zondagmiddagen podium aan diverse jazzformaties. Dit keer is het aan QTdS + Inge om iedereen aan het swingen te krijgen tussen 15.00 en 17.00 uur. Adres: Muggenplein 9 in Deventer.

7 juni:

Jazzfestival Enkhuizen. Het doet ons plezier te zijn uitgenodigd op te treden op dit grootse en zeer bekende jazzfestival. QTdeS treedt hier op met Inge Alberts. (nadere gegevens volgen en zijn te vinden op www.jazzfestivalenkhuizen.nl)

23 augustus:

Privé optreden in Zwolle.

11 september:

Kurort GEHA Klinik, Bad Bentheim (Dld) 19.00 uur.

25 oktober:

14.00 uur, Stichting Hotclub de France Nederland, Marktplein 16 in Geldermalsen. Najaarsbijeenkomst met optredens van Quatre Tickets de Swing en het vermaarde Rosenberg Trio! Hierna: Session. Dus neem je instrument mee!

12 december:

Optreden in het historische en mooie“De Schierstins” Haarstrjitte 7 in Veenwouden (Friesland). Aanvang 20.00 uur. Voor nadere informatie: zie www.schierstins.nl.

INFORMATIE:
9 november 2014 Hadden we FEEST!!!: Wij bestonden toen 15 jaar! en dat hebben we gevierd!! Quatre Tickets de Swing + Inge Alberts gaven een middag voor al onze fans, andere belangstellenden/ danslustigen in Vergader & Partycentrum De Horst, Kerkstraat 5 in Deventer. Tijd: 15.00 tot 17.00 uur. Alle muzikanten die ooit meededen met Quatre Tichets de Swing waren uitgenodigd en het was een goed bezochte fijne onvergetelijke happening.

Klik hier voor de foto's

Copyright © 2010 Design by Het Schuytenshuys - Nederland.